top of page

Om bedriften

Products By M startet opp i mai 2022, da jeg ( Mari ) ønsket å arbeide mer. Jeg fant en ny hobby som falt godt i smak. Dette resulterte i oppstart av min egen bedrift der jeg selger håndlagde produkter.

Alle mine produkter er miljøvennlige og økologiske, noe som er godt for alle. Jeg har også lagt mine priser lavere en mange andre som driver med denne hobbyen, da jeg ønsker at dette skal være interiør og pynt som alle kan ha råd til å kjøpe.

 

Følg meg gjerne på instagram @products.by.m der legger jeg ut bilder og videoer av produkter som er i nettbutikken, nye produkter og annet om prosessen rundt lagingen av dette.

 

Har du noen spørsmål så send meg gjerne en melding

 

  • Mari

Jesmonite produkter

Soya voks

Informasjon om materiale

Produkt som er laget av soya voks, betyr at voksen er vegetabilsk. Soyavoks kommer fra soyabønner og er derfor 100% naturlig. Soyavoks gir minimal innvirkning i miljøet.

Om bedriften: About Me

Jesmonite er en komposittbasert støpemasse, som består av en reaktiv mineralbase og vannbasert akrylresin. Dette produktet er vannbasert, og det gjør dette produktet miljøvennlig.

Vedlikehold: Varen er forseglet og kan rengjøres med en fuktig klut og mild såpe. Må IKKE brukes i oppvaskmaskin eller mikroovn. Er man uheldig og søler vin/ kaffe eller andre sterke kjemikalier så må man vaske dette bort umiddelbart.

Salgsvilkår

 

Betaling

Betaling foregår når bestilling blir lagt inn, man betaler da for frakt samt produkter som man har bestilt. Produktene vil bli laget i løpet av 2-3 dager, samt frakt vil ta opp til 5-7 arbeidsdager. Totale tiden fra bestilling til mottatt produkt kan derfor være opp til 10 dager.

 

Angrerett

Kunden har 14 dagers angrerett fra dagen kunden har mottatt produktet.

 

Retur

Dekkes av selger selv hvis de angrer på kjøpet.

 

Reklamasjonshåndtering

Ved skade på produkter under transportering kan man få nye produkter på reklamasjon fra nettbutikken.

Info om bedriften

Products By M Tveit
Org nr: 929318226

Skårlandsveien 17B
4337 Sandnes

bottom of page